Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Trei voluntari ISU Mehedinți s-au alăturat unui proiect al Fundației SMURD

 

Trei voluntari ISU Mehedinţi au participat, în cadrul Fundaţiei pentru SMURD, la un proiect de construcţie accelerată denumit “Big Build 2018”, organizat de Habitat for Humanity România, în perioada 1 – 5 octombrie 2018, în comuna Cumpăna din judeţul Constanţa, în cadrul căruia au fost construite opt case.

Ghidaţi  de dorinţa de a ajuta, Bordea Iulian, Jianu Alexandru Ştefan şi Curea Ionuţ s-au alăturat altor 237 de voluntari, împreună canalizându-şi energia pentru a îndeplini un vis, prin oferirea unui nou început, într-un cămin denumit “acasă”. Timp de trei zile, voluntarii noştri s-au implicat activ şi au reuşit  să aducă zâmbetul pe chipul a opt familii, pentru care cuvântul “acasă”  s-a concretizat într-un spaţiu al lor – o construcţie numită casă.

La Cumpăna, voluntarii au trăit una din cele mai frumoase stări de mulţumire sufletească, sentimentul datoriei îndeplinite, realizând că au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a ajuta, iar eforturile muncii lor vor dăinui peste timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.