Skip to content
Recent

Udrea aruncă săgeți spre șefa DNA: dosarul Microsoft, motivul atacului

Fosta ministră a Turismului, Elena Udrea, a postat un mesaj tăios pentru actuala șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi. Motivul atacului ar fi chiar faimosul dosar Microsoft.

Mai precis, apropiata lui Traian Băsescu a afirmat, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, a scos în evidență cum dosarul respectiv a fost instrumentat, pentru a-i afecta candidatura din 2014, relatează Evz.ro. Elena Udrea relatează a fost chemată la audieri ca martor ”într-un dosar oarecare” pentru a îi fi pătată imaginea, apoi cum fostul ei soț, Dorin Cocoș, a fost arestat chiar cu o săptămână înainte de vot, momente cărora li se adaugă pozele cu ea și Alina Bica la Paris. O altă dovadă a complotului este și că singurul care a primit timp în spatele gratiilor a fost Dorin Cocoș.

Elena Udrea încheie într-o notă ironică, întrebându-se cât timp i-ar da procurorii actualei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru ”un prejudiciu de 67 milioane euro, cert şi produs prin acte de corupţie ale acesteia”, atât timp cât lui Udrea i-au dat 6 ani ”pentru că Bute a boxat în România”.

Citiți mai jos mesajul Elenei Udrea

„Cel mai mare dosar de corupţie cu care se lauda în octombrie 2014 Kovesi, e doar praf în ochii oamenilor. În special ai naivilor care credeau ori înca mai cred ca DNA se luptă pe bune cu corupţia! În realitate, singurul scop pentru care a apărut acest dosar, vechi de trei ani la data la care a izbucnit scandalul, a fost afectarea scorului meu de la alegerile prezidenţiale din 2014.

Atunci, cu o săptămana înainte de vot, a fost arestat fostul soţ, ceea ce a însemnat o lovitura teribilă pentru candidatura mea, care s-a adăugat momentului chemării mele la DNA, ca martor într-un dosar oarecare, cu toată presa anuntaţă de Kovesi călare la intrare pentru a mă filma în prima zi de campanie şi, care a fost urmată de un atac şi mai puternic, prin apariţia fotografiilor cu mine si Alina Bica la Paris, acţiune orchestrata de Coldea. Fotografiile au însemnat o lovitură  grea, cu doar trei zile înainte de vot…

Ca dovadă că Microsoft nu ar fi apărut niciodata dacă nu l-ar fi folosit împotriva mea, este şi faptul că niciunul din cei implicaţi nu a mai fost acuzat, judecat, condamnat în afară de Dorin Cocos. Dosarul a stat pe loc până s-au prescris faptele şi s-au pierdut banii declaraţi pompos de Kovesi “cea mai mare fraudă”. La fel ca în cazul Ghighina, când a spus fără nicio jena “o mamă trebui să mai aştepte.” Şi apoi nu a mai făcut nimic cu dosarul morţii tânărului politist! Păi dacă e aşa, fapta lui Kovesi nu e abuz în serviciu? Nu ar trebui sa răspunda penal pentru prejudiciul creat prin muşamalizarea acestui dosar până la prescrierea acuzaţiilor?

Dacă mie mi-au dat judecătorii “independenţi” de la ICCJ  6 ani pentru că Bute a boxat în România şi m-au pus să plătesc meciul acestuia, oare câţi ani de puşcărie ar trebui să primească Kovesi pentru un prejudiciu de 67 milioane euro, cert şi produs prin acte de corupţie ale acesteia?”, a comentat fostul ministru Elena Udrea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.