Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ultimele pregătiri pentru „Orășelul Copiilor”, din Severin

În prezent, se fac ultimele pregătiri ca municipiul Drobeta-Turnu-Severin să fie un oraș de poveste, în perioada sărbătorilor de iarnă. De puțin timp, a început montarea decorațiunilor pentru „Orășelul Copiilor”, amplasat în parcul central al municipiului. Totodată, s-au pregătit nenumărate surprize pentru copii.

„De câteva zile, inclusiv în zonele centrale ale municipiului Drobeta-Turnu-Severin, precum și în parcul central, au început să se monteze elementele care țin de orășelul copiilor. Anul acesta, chiar va fi ceva spectaculos, iar la momentul deschiderii, pe 30 noiembrie, pot garanta că atât copiii, cât și cei în vârstă, vor fi bucuroși de cum va fi pregătit orașul, în straie de sărbătoare, să-i primească în această perioadă minunată a anului. Anul acesta, vom avea surprize cu totul speciale și am ferma convingere că vor fi bucuroși atât cei în vârstă, cât și cei mici.”, a declarat Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

Decorațiunile și beculeţele colorate vor împodobi bulevardele şi intersecţiile, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, și în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.