Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Un bărbat încarcerat în arestul Penitenciarului Turnu Severin și-a luat viața

Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o stație de autobuz din Drobeta Turnu Severin în seara de 2 octombrie a.c. s-a sinucis. El se află în arest preventiv pentru tentativă de omor, în custodia Penitenciarului din Turnu Severin.

Dumitru Mihăiescu se afla în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor, după ce în seara de 2 octombrie şi-a aşteptat soţia, de care este despărţit în fapt să iasă de la serviciu şi în staţia de autobuz a atacat-o cu un cuţit. I-a aplicat două lovituri în zona gâtului şi una în torace, aproape de inimă. Colegii de muncă au sărit în ajutorul victimei, oprindu-l pe agresor şi cel mai probabil reuşind în felul acesta să salveze viaţa femeii.

În cursul zilei de marți, 13 noiembrie, a încercat să-și ia viața, tăindu-se cu un cuțit în zona abdomeniului.

O femeie care munceşte la fabrica de cablaje din Drobeta Turnu Severin a fost atacată de soţul său în parcarea unităţii economice. Incidentul s-a petrecut în seara de marţi când femeia a ieşit din tură. Era înconjurată de mai multe colege de serviciu, când soţ a atacat-o cu un cuţit. Noroc că în preajmă se afla un echipaj de la Jandarmerie, astfel că bărbatul violent a fost imobilizat imediat.

“La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către personalul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, aflat în custodia unității, a avut o tentativă de suicid, prin tăiere cu un obiect în zona abdomenului.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor efectuate a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.196 din Codul Penal.
Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinți. Bărbatul a decedat la spital.

Penitenciarul Drobeta Turnu Severin nu a prezentat un punct de vedere referitor la acest incident până la această oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.