Skip to content
Recent Spot

Un bătrân a decedat lovit de fulger, iar soția sa este în stare gravă la spital

 

Furtuna care s-a dezlănțuit miercuri seară în județul Mehedinți a creat probleme în mai multe localități. Două drumuri au fost blocate, iar două persoane au fost lovite de fulger la o stână din Obârșia Cloșani.

Mehedințiul se află de miercuri, de la ora 14,00, sub cod galben de furtuni, cu descărcari electrice, vânt, ploi abundente şi grindină.

Primele problemele au început în Mehedinți miercuri, la orele serii. La Valea Bună, în comuna Voloiac, drumul a fost blocat de un plop. Aceeași situație s-a înregistrat pe DN 6, în localitatea Tâmna, unde drumul a fost blocat de un arbore căzut pe carosabil.

La Obîrșia Cloșani, două persoane au fost lovite de fulger la o stână. Este vorba de un bărbat de 78 de ani care în ciuda manevrelor de resuscitare a fosgt declart decedat și o femeie de 68 de ani, care a fost transportată în stare gravă la Spitalul din Baia de Aramă.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, de la ora 14.00, şi până vineri la ora 8.00, treizeci de judeţe din întreaga ţară vor fi sub cod galben de furtuni.

„În Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină”, mai spun meteorologii.

Potrivit acestora, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 60…80 l/mp, îndeosebi în sud-vest şi în zona montană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.