Skip to content
Administrație locală Recent Spot

Un consilier judeţean PNL demisionează în semn de protest faţă de pensiile speciale

 

Adrian Constantin Stuparu (PNL) şi-a dat demisia din funcţia de consilier în Consiliul Judeţean Mehedinţi. A făcut public gestul său pe contul personal de Facebook, unde a explicat şi motivele pentru care a ales să părăsească forul judeţean.

Adrian Constantin Stuparu a fost ales consilier judeţean la alegerile locale din 2016, pe listele Partidului Naţional Liberal Mehedinţi. Acum, la jumătatea mandatului, îşi dă demisia în semn de protest faţă de pensiile speciale votate pentru aleşii locali.

„Cred că ajunge! Pensiile speciale au devenit o modă în Romania. Magistraţi, senatori, deputaţi, acum primari, preşedinţi de consilii judeţene, vice de orice fel, oare cine mai urmează? Mă întreb dacă vom putea munci să le asigurăm aceste pensii! Ca şi consilier judeţean ce sunt, anunţ public demisia din această demnitate, la jumătate de mandat, nu de alta, dar risc să mă trezesc maine-poimâine şi eu cu o pensie specială! După 11 ani de politică şi 2 ani de consilier judeţean cred cu tărie că o şansă de redresare, ca ţară, o vom avea atunci când cei aleşi ne vor reprezenta în orice consiliu, comunal, orăşenesc, municipal sau judeţean, fără să fie remuneraţi, pentru ca nu ar mai depinde de şeful de partid, ci şeful ar depinde de ei! Visez, dar cred ca e momentul să cerem o schimbare, şi să insistăm să se întâmple, dacă nu, pasivitatea asta de acum ne va distruge viitorul”, a scris consilierul judeţean pe contul său de Facebook.

Conducerea PNL Mehedinţi nu comentează gestul său.

„Astăzi a ajuns demisia dânsului la sediul partidului, este atât din membru de partid cât și din consilier județean. Înțeleg că domnul Stuparu dorește să se ducă la un partid nou, la Dacian Cioloș. Nu comentez deciziile personale, nu și-a manifestat nicio nemulțumire vizavi de Partidul Național Liberal. Eu îi urez succes și îi mulțumesc pentru activitatea de până acum în Partidul Național Liberal”, a declarat președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Organizaţia judeţeană va începe procedurile pentru desemnarea unei alte persoane în locul rămas vacant în forul judeţean. Mai exact, următorul consilier județean va fi Dana Trancotă din partea PNL în CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.