Skip to content
Focus

Un deputat liberal avertizează: Dezvoltarea proiectelor de dezvoltare din UAT-uri este pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei!

OUG 114 sau Ordonanța Lăcomiei pare una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut Guvernul PSD&ALDE. Pe zi ce trece apar tot mai multe probleme.

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc atrage atenția că dezvoltarea proiectelor de dezvoltare din UAT-uri este pusă în pericol de Ordonanța Lăcomiei, drept urmare solicită Guvernului să o abroge.

Ordonanța Lăcomiei pune în pericol începerea sau finalizarea unor proiecte demarate deja de primari, proiecte de dezvoltare a comunităților pe care le conduc. Tot mai mulți primari, indifirent de culoarea politică, se plâng că sunt puși în dificultate din cauza OUG 114. Prin modificarea făcut prin această ordonanță, prin care salariul minim brut pentru angajații din construcții a fost majorat, primarii care au deja începute proiecte de investiții s-au trezit că trebuie să suplimenteze fondurile pentru a finaliza aceste lucrări. Bani pe care nu au de unde să îi ia! Este revoltător! Cum este posibil ca Guvernul să ia o decizie care pune piedică dezvoltării, pune piedică proiectelor care îmbunătățesc traiul de viață al românilor!?! Pe cale de consecință solicit Guvernului PSD&ALDE să aborge Ordonanța Lăcomiei! În mod contrar se fac vinovați de starea de sărăcie a comunităților locale!”, a declarat președintele Mugur Cozmanciuc.

Și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu cere abrogarea OUG 114.

Din seria ”unde dai și unde crapă”! Prin Ordonanța Lăcomiei PSD&ALDE reușesc să mai distrugă un sector important din economia României! Abrogați Ordonanța LĂCOMIEI! Până nu ajunge România la sapă de lemn!”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.