Skip to content
Recent

Un fost premier își anunță revenirea în politică: Încă mai este nevoie de mine!

Un fost premier și-a anunțat marea revenire pe scena politică românească. Mai exact, este vorba despre fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, care a sugerat luni că își dorește să își continue cariera politică, în condițiile în care crede că țara mai are încă nevoie de el.

”Există și alte persoane care ar putea să guverneze bine țara. Simt că Italia încă mai are nevoie de mine. Eu, pentru politică am simțit mereu un dezgust total, însă e un argument care trebuie să ne intereseze, așa că le spun celor care votează M5S să considere că votandu-i ar comite o greșeală mai mare decât dacă ar rămâne acasă și nu ar vota. Eu spun că în această situație trebuie să se voteze pentru a pune țara în mâinile clor serioși și competenți”, a declarat Berlusconi, potrivit Rador.

Fostul premier a comparat contextul politic din Italia cu situația din Germania, acolo unde se desfășoară negocieri tot mai intense pentru formarea unei coaliții între social-democrați și conservatori, menită să lase în opoziție formațiunile populiste.

”Nu sunt de acord cu cuvântul aranjament, în Germania există o coaliție făcută la lumina soarelui și trebuie făcută distincția între asta și un acord secret. Nu va există nici o șansă să facem o coaliție cu Partidul Democrat în cazul în care nu va fi necesar să ne întoarcem la urne”, a spus Berlusconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.