Skip to content
Focus Recent

Un important lider PSD despre Alina Teiș: Vine sfârșitul lumii!

Ca o femeie politician care a ajuns în Parlament ca să îi servească pe cetățeni, Alina Teiș nu prea a ”ratat” nicio ocazie de a-și citi declarațiile politice, adesea laudative la adresa Guverului PSD și a mărețelor sale realizări. De aceea, mare le-a fost surpriza ”spionilor” PSNews.Mehedinți când au auzit miercuri dimineața, 17 octombrie, reacția liderului grupului PSD Daniel Suciu la adresa deputatei de Mehedinți.

Am fost informați că deputata PSD de Mehedinți în jurul orei 08.30 se afla pe holurile Parlamentului…pregătită să își citească declarația politică, despre ”situaţia favorabilă a agricultorilor, aceştia primind subvenţii în avans”. Detalii aici.

Dar…surpriză când a fost strigată să îi dea glas de președintele de ședință, Alina Teiș nu era pe nicăieri… Întâmplarea face că în sala de plen era liderul grupului PSD Daniel Suciu care, cu o mimă mirată, când a auzit că deputata nu este în sală a declarat amuzat: ”Vine sfârșitul lumii!”.

Ce e drept, pare puțin bizar că și noi știm că deputata nu ”ratează” declarațiile politice. Poate o fi ocupată cu acțiuni menite de a-și duce la îndeplinire visul de a deveni președinte la PSD Mehedinți. Nu de alta, dar zvonurile că deja se pune la cale de o schimbare a conducerii PSD Mehedinți au ajuns și pe la alte canale media din județ, apropiate de social democrați, care au și făcut acest anunț.

Rămâne de văzut cine va fi de facto viitorul președinte, dar dacă ne luăm drept model conducerea centrală e posibil să nu se schimbe nimic, că se pare că și la PSD nici puciurile nu mai sunt ce au fost!

Citește și Surpriză… Cine visează să fie președintele PSD Mehedinți?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.