Skip to content
Administrație locală Recent Spot

Un nou consilier județean a depus astăzi jurământul

 

Schimbări în Consiliul Județean Mehedinți, după demisia consilierului liberal Adrian Stuparu. Luni, 23 iulie, a fost validat mandatul unui alt consilier liberal, Dana Trancotă, care a depus jurământul în plenul ședinței.

„O felicităm și îi dorim mult succes în activitatea pe care o va desfășura. Doamna Trancota este un membru liberal de seamă, fost inspector general adjunct și o profesoară dedicată și pasionată de meseria ei. Președintele Virgil Popescu, echipa PNL Mehedinți și consilierii județeni liberali o vor susține în toate proiectele pe care le va iniția pentru cetățenii orașului Vnju Mare”, se arată într-o postare a PNL Mehedinți pe pagina de Facebook .

Totodată, liberalii îi atrag atenția președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și totodată președinte PSD Mehedinți, că legea trebuie respectată și la Consiliul Local Orșova:

“Domnule Aladin Georgescu, poate veți rezolva și situatia de la Orșova, unde așteptăm de ceva timp să putem valida un nou consilier local al PNL, dar stăm după mofturile primarului Mihai Stoica. Hai să lăsăm deoparte dubla măsură și să nu ne batem joc de voturile oamenilor”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.