Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un pasager dintr-un microbuz, bătut de șofer cu o bâtă de ”baseball” în cap

 

Poliţişti din Vînju Mare au reţinut un bărbat în vârstă de 63 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările au fost declanşate în data de 28 iunie a.c., când poliţiştii din Vînju Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din aceeași, localitate a fost lovit cu o bâtă de către o persoană, pe raza localității Bucura.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit de comiterea faptei.

În sarcina bănuitului s-a stabilit că la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 14:50, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de conducător auto al unei societăți private de transport din Drobeta Turnu Severin, ar fi avut un conflict cu un pasager. Ajuns în stația din localitatea Bucura, în timp ce trecea pe lângă ușa din față a autobuzului, conducătorul auto ar fi lovit tânărul, în zona capului cu o bâtă tip ”baseball”.

Tânărul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale. Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Mehedinți, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv, tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.