Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un pompier de la ISU Mehedinți a ajuns la spitalul din Timișoara cu arsuri

Un pompier din cadrul Gărzii de Intervenţie Orşova a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30 la sută, din suprafața corpului, în timp ce intervenea in cursul zilei de vineri, 5 aprilie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în localitatea Eşelniţa, zona Motorga.

Acesta a fost surprins de flăcări în urma căderii de pe versant a unui trunchi de copac şi aprinderii vegetaţiei uscate din apropierea pompierului.

„Deşi sunt profesionişti, pompierii nu sunt super-eroi, ci doar oameni care se străduiesc să îndeplinească cu succes misiunile ce le sunt încredinţate. Din nefericire, există şi excepţii care fac din salvatori victime”, spune Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Pompierul a primit ajutor medical de urgenţă de la paramedicii SMURD, care l-au şi transportat la CPU Orşova, ulterior acesta fiind transportat de un echipaj SAJ în municipiul Drobeta Turnu Severin, de unde a fost preluat de către elicopterul SMURD şi transportat la spitalul din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.