Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un profesor de sport s-a sinucis chiar în sala de sport a Colegiului Național Pedagogic

Un profesor de educaţie fizică de la Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta Turnu Severin a fost găsit spânzurat, miercuri seară, în sala de sport a liceului.

„Despre profesorul Dan Tudor, nu pot să spun decât cuvinte frumoase. Într-adevăr era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaționat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unității de învățământ, la competițiile la care a participat cu elevii școlii. Nu am identificat, la începutul acestui an școlar, suspiciuni cum că ar urma să se întâmple o astfel de tragedie. Nici față de profesorii de educație fizică nu și-a exprimat vreo nemulțumire. Știu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an școlar, a făcut analizele medicale și conform fișei, era apt”, a declarat directorul Colegiului Național Pedagogic Ștefan Odobleja, Laura Butaru.

Bărbatul era decedat de aproximativ două ore atunci când la fața locului a fost solicitată o ambulanță. Soția profesorului este cea care, văzând că bărbatul nu ajunge acasă și nu răspunde la telefon, a mers la liceul unde acesta preda, să afle ce se întâmplă.

Profesorul a mai avut câteva tentative de suicid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.