Skip to content
Focus Lifestyle Recent

Un român a ajuns cel mai tânăr milionar din Silicon Valley

Forbes

Silicon Valley este cunoscut pentru locul unde zeci de persoane din industria tehnologiei obțin succesul. Printre aceștia este și românul Sebastian Dobrincu, în vârstă de 20 de ani.

Cei de la Forbes i-au dedicat un articol amplu celui mai tânăr milionar din această industrie. Sebastian Dobrincu s-a născut în Bucureși și a fost pasionat de programare încă de la o vârstă fragedă. El a început să învețe programare de la vârsta de 7 ani. Și-a perfecționat abilitățile în acest domeniu până la vârsta de 17 ani.

Unul dintre codurile scrise de el au fost folosite pentru aplicații populare ca Facebook, Spotify sau TikTok. La 17 ani a fondat StoryHeap o platformă care ajută brandurile, influencerii și agențiile să își analizeze și îmbunătățească prezența în social media.

Printre clienții lui Dobrincu au fost vedete ca Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music, Shake Shack și alții. După asta a fondat Brandmates și Owlmetrics, servicii destinate brandurilor. După asta a fondat și Mood brand.

Dobrincu, asemenea unor mari lideri din industrie ca Elon Musk sau Larry Page, a urmat Universitatea Stanford, unde a învățat despre inteligența artificială. Datorită succesului său Dobrincu a ocupat repede un loc de cinste în lista milionarilor sub 30 de ani, realizată de Forbes.

Între timp Sebastian Dobrincu și-a perfecționat și abilitățile de comunicare și este un speaker talentat, cunoscut aproape în întreaga lume. El a fost ofertat de comăanii mari ca Apple, dar a refuzat oferta pentru că vrea să fie independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.