Skip to content
Ediția de Astăzi

Un severinean s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența alcoolului

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Totodată, IPJ Mehedinți anunță că polițiștii Secţiei Poliţie Rurală Baia de Aramă au depistat, în trafic, un tânăr de 25 de ani, din comuna Godeanu, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DC 49, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și acestuia i s-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.