Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un urmărit internațional, depistat în Vama Porțile de Fier I

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean albanez, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru săvârșirea de infracţiuni contra persoanei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul albanez S.D., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 30.10.2018. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani și 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.