Skip to content
Recent

UPDATE C. Ivan confirmă excluderea: Asta e vina lor!/ Dragnea a început execuțiile: Chirica, dat afară din PSD EXCLUSIV

UPDATE 22:40

Contactat de reporterul PSNEWS.ro, europarlamentarul Cătălin Ivan a confirmat informațiile obținute de redacția PSnews.ro referitoare la excluderea primarului Iașiului din PSD.

”Este adevărat, din păcate. Mihai Chirica a fost exclus din PSD”, ne-a spus Cătălin Ivan.

Mai mult, europarlamentarul a adăugat că ”acesta nu mai este PSD. Acesta este partidul lui Liviu Dragnea, partid din care pesediștii de bun simț, dacă nu sunt dati afara, în cele din urma pleacă singuri”.

”Excluderea celor trei: a lui Mihai Chirica, Gabriel Harabagiu si Sorin Iacoban este o imagine mai mult decât edificatoare a ceea ce a ajuns PSD astăzi. Oameni vechi de partid, care au câștigat bătălii electorale pentru partid, sunt dați afară de oameni fără legitimitate, interimari în funcțiile pe care le ocupa, multi dintre ei veniti de curand din PRM sau PD. Vina pentru care li se sterg zeci de ani de munca in PSD este una singura, aceea de a nu fi de acord cu Liviu Dragnea. Acesta nu mai este PSD. Acesta este partidul lui Liviu Dragnea, partid din care pesediștii de bun simț, dacă nu sunt dati afara, în cele din urma pleaca singuri”, a declarat Cătălin Ivan pentru PSNEWS.RO

—————————————————-

Au început execuțiile liderului PSD, Liviu Dragnea în partid: primul care a căzut pradă persecuției lui Daddy este chiar primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Astfel, surse apropiate redacției de știri PSnews.ro, au confirmat faptul că Organizația PSD Iași l-a exclus, marți seară, pe primarul Iașiului Mihai Chirica, cunoscut pentru punctele de vedere critice la adresa conducerii PSD, din partid, iar decizia urmează să fie votată în CEX-ul de la București.

Informația confirmă, astfel, cele scrise de europarlamentarul Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook:

”Ma suna colegi de la Iasi, colegi alaturi de care am crescut in organizatia PSD, sa-mi spuna ca s-a constituit pluton de executie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iasului, Gabriel Harabagiu, viceprimar si Sorin Iacoban, fost deputat si presedinte al organizatiei municipale PSD sa fie exclusi din partid.

Aceasta lovitura data PSD-ului arata ca cei care conduc acum partidul au o agenda personala mult mai importanta decat cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga primaria in 2020, si isi asuma public ca nu va mai avea un punct de sprijin la Iasi pentru foarte multi ani de acum inainte. Este o decizie importanta dar, asa cum ne-a obisnuit Liviu Dragnea, neasumata. Tot prin interpusi, ca la Tel Drum sau Salcia,ferma sa de porci, Liviu Dragnea isi rezolva problemele sacrificand orice, oricat si pe oricine.

 

Decizia de astazi, sau din zilele urmatoare, de excludere a celor trei, paradoxal, nu reprezinta un sfarsit de drum ci, dimpotriva, deschide noi drumuri si scenarii de lucru, toate in defavoarea PSD.

 

Stiu ca am mai facut-o, dar pentru a intelege mai bine ce se intampla in PSD, va recomand sa mai cititi o data „Ferma animalelor” si veti fi surprinsi cat de natural se asociaza anumite personaje cu politicieni ai zilelor noastre din toate partidele politice”, scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.