Skip to content
Recent

UPDATE Presiuni pe dosarul unui ministru / Războiul Iorga-Moraru vs Kovesi ia amploare FOTO

UPDATE 22:18

Aceeași Mihaiela Iorga-Moraru a declarat duminică seară la Antena 3 că asupra ei Codruța Kovesi ar fi făcut presiuni pentru urgentarea unui dosar vizându-l pe un ministru aflat în cărți ca să devină premier.

„Trebuia desemnat premierul. Era vehiculat numele unui fost ministru. Aveam un dosar cu acel ministru. Mi s-a spus că dacă pot să ies cu acel dosar că dacă el iese premier, Dana Gârbovan ar putea să ajungă ministrul Justiţiei. M-a şocat acel moment. Nu se poate mi-am spus. Discuţia a fost în biroul unui alt procuror. A rămas la fel de blocată ca mine. Nu am cedat acestor presiuni”, a afirmat Iorga-Moraru.

Ea a adăugat că a fost ameninţată şi la Inspecţia Judiciară.

„Au fost şi ameninţări. Le-am primit la Inspecţia Judiciară. Doamna Rădescu m-a ameninţat. A fost audiată în cercetarea disciplinară. M-a întrebat de ce vreau dragoste cu forţa cu DNA”, a continuat procuroarea ex-DNA.

————————-

Mihaiela Iorga-Moraru a lansat duminică seară un nou atac la Laura Codruța Kovesi. Vedeți mai jos un SMS despre un afacerist vizat de către Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Prezentă în emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3, Iorga-Moraru a prezentat un SMS primit de la Kovesi, în care aceasta o anunța că omul de afaceri Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro, urma să vină la cea de-a doua, în legătură cu dosarul Microsoft.(w670)

„Se implica şi recunoştea că se implică şi ştie ce se întâmplă în dosare. E o formă de imixtiune. Atunci nu am perceput-o aşa. Era altceva ascuns în spatele acestei acţiuni, altceva decât buna-credinţă. Kovesi era la curent cu fiecare pas din dosar. Erau întrebări foarte multe. Dacă aş fi trimis în judecată dosarul în acest fel, era un abuz”, a declarat Mihaiela Iorga-Moraru, în prezent procuror la PICCJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.