Skip to content
Recent

UPDATE PRIMA REACȚIE: Mă privește fix pe mine / Elena Udrea a PĂRĂSIT țara. Destinația: Costa Rica EXCLUSIV SURSE

UPDATE 13:07

Potrivit unor surse citate de Antena 3, se pare că Elena Udrea ar urma să zboare în Costa Rica făcând escală în Istanbul.

————————

UPDATE 11:53

Elena Udrea a avut în urmă cu puțin timp prima reacție în legătură cu informațiile legate de plecarea ei în Costa Rica.

Iată postarea nervoasă a fostului ministru de pe Facebook:

„Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie “pe surse” ca “Elena Udrea a parasit tara”!!!!!!???

Asa, si??? Si ce daca “am parasit tara”??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net?

“Am parasit tara” de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai “parasesc” oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. 

La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.

Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala”.

———————————————————-

UPDATE 11:37

Avocatul Alexandru Chiciu, aparator al Elenei Udrea, a explicat ca fostul ministru se afla in Grecia, la Atena.

„Doamna Elena Udrea mi-a spus aseara, la ora 23:30, ca se afla la Atena”, a declarat Alexandru Chiciu pentru Ziare.com. Avocatul a explicat ca el a transmis ce este mandatat de clientul sau sa comunice.

—————————-

UPDATE 8:30

În această dimineață, redacția PSnews.ro a încercat să ia legătura cu Elena Udrea, însă aceasta nu a putut fi contactată.

—————–

Surse apropiate fostului ministru PDL-ist al Turismului Elena Udrea au declarat pentru PSnews.ro că aceasta a luat decizia de a părăsi țara, aflându-se cel mai probabil în Costa Rica. Informația este una plauzibil, cu atât mai mult cu cât tot acolo se află prietena Elenei Udrea – am numit-o pe Alina Bica.

Amintim faptul că în octombrie 2017 ICCJ a respins contestația DNA la decizia de ridicare a controlului judiciar, Udrea aflându-se din acel moment în libertate, adică în situația de a părăsi țara.

2 comentarii la “UPDATE PRIMA REACȚIE: Mă privește fix pe mine / Elena Udrea a PĂRĂSIT țara. Destinația: Costa Rica EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.