Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Urmărire ca-n filme pe străzile din Turnu Severin

Polițiștii mehedințeni au identificat în ziua de 6 februarie un bărbat de 28 de ani, din localitatea Breznița Ocol, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Tânărul în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu situație în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliției, aflată în misiune cât și un alt autoturism staționat, cu intenția de a-și continua deplasarea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirirea infracțiunilor de distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar vineri, 7 februarie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.

 

 

                                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.