Skip to content
Ediția de astăzi Recent

USR Mehedinți cere demiterea șefului Poliției Locale din Severin

Un consilier local liberal din Severin a fost agresat de șeful Poliției Locale Emanuel Gîrlea. Năstasie a depus plângere penală. Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu i-a cerut primarului Screciu să îl demită. Și USR Mehedinți a cerut Consiliului Local să îl demită pe Gîrlea.

”În urma imaginilor și acuzațiilor apărute în spațiul public, considerăm că acesta nu este un comportament demn al unui director executiv al poliției locale Drobeta Turnu Severin. Tocmai organele de conducere ale celor care trebuie să ne apere și să se asigure că se respectă legea, au un comportament nedemn de funcția pe care o ocupă. Cerem consiliului local să demită în ședința din data de 30.07.2019 conducerea instituției și să organizeze un concurs transparent în scopul depolitizării poliției locale Drobeta Turnu Severin”, se arată într-o postare a USR Mehedinți.

Consilierul agresat a anunțat că va face toate demersurile legale pentru a-i pedepsi pe vinovați.

”Am fost astăzi (luni 29 iulie n.red) la IML pentru a obține un certificat medico – legal, pentru că vineri când am ajuns nu mai era nimeni acolo, fiind zi cu program scurt. Însă vineri m-am prezentat la Spitalul de Urgență Mehedinți unde am primit îngrijiri și mi-au fost făcute investigații medicale. Marți voi primi certificatul medico – legal. Astăzi voi depune o plângere penală împotriva celor doi. Totodată, mi se pare scandalos că Grigorescu Mirel – șef supraveghere video Poliția Locală Severin – mi-a strigat să termin cu filmatul, că interzice filmarea deși el e resposanbil de asta”, ne-a declarat în EXCLUSIVITATE Năstasie.

Emanuel Gîrlea a dat o reacția în acest caz, colegilor de la Ziarul de Mehedinți și susține că acuzațiile nu sunt adevărate, ci minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.