Skip to content
Recent

Veste bună pentru polițiști! Cu cât li se majorează salariile

Luna februarie începe cu o veste bună pentru polițiști, întrucât Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că va majora salariile a 28.000 de agenți.

Mai precis, conform reprezentanților Ministerului de Interne, majorarea va fi de 5-10%, iar creșterile vor fi aplicate în salariile din luna martie 2018, relatează News.ro. Anual, sporul pentru risc şi solicitare neuropsihică pentru fiecare categorie de personal se stabileşte anual în limita fondurilor bugetare, iar în 2018 s-a calculat ca fiind cuprins între limitele amintite mai sus.

„Ordinul prevede acordarea sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică pentru mai multe categorii de poliţişti decât până în prezent. În aceste condiţii, peste 3.000 de poliţişti primesc acest drept pentru prima dată, în condiţiile legislaţiei în vigoare: poliţiştii de la acţiuni speciale, criminaliştii şi cei care îndeplinesc atribuţii specifice de cercetare la faţa locului, în domeniul pirotehnic sau prin utilizarea câinilor de serviciu. Totodată, peste 25.000 de poliţişti vor beneficia de acest spor majorat de la 5 la 10%”, anunţă Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.