Skip to content
Ediția de astăzi

Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”

Vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor, dar şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează, miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” din Bucureşti. Aceştia se prezintă la centrul de vaccinare în grupuri de câte patru.

Vicepremierii şi miniştrii Guvernului vor fi vaccinaţi miercuri, 20 ianuarie 2021, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar «Dr. Carol Davila»”, au anunţat reprezentanţii Executivului.

Acţiunea a început de la ora 10.00.

Sosirea membrilor Guvernului la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila” se va face în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute.

În România se derulează cea de-a doua etapă a Strategiei naţionale de vaccinare împotriva coronavirus, fiind vizate persanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici, dar şi angajaţii din anumite sectoare considerate esenţiale.

Până acum s-au vaccinat public preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, dar şi preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

De la debutul campaniei naţionale de vaccinare, în 27 decembrie, au fost administrate 267.424 doze de vaccin,  264.802 persoane fiind vaccinate cu 1 doză şi 2.622 persoane vaccinate cu 2 doze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.