Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent Spot

Viceprimarul Daniel Cîrjan: Copii sub 10 ani trebuie să aibă acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei și la Patinoarul Municipal

 

Viceprimarul Daniel Cîrjan și grupul de consilieri ai Partidului Național Liberal au depus un proiect de hotărâre potrivit căruia copii sub 10 ani să aibă acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei și la Patinoarul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

 “Alături de consilierii locali liberali am inițiat un proiect care prevede acordarea copiilor sub 10 ani de acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei și la Patinoarul Municipal. Până acum accesul era gratuit doar pentru copiii sub 7 ani însă am considerat că trebuie crescută limita de vârstă a copiilor care beneficiază de această facilitate pentru că cei mici trebuie stimulați să practice diverse sporturi, sportul însemnând sănătate. Atât înotul, cât și patinajul, contribuie la menținerea sănătății datorită efectelor benefice pe care le au asupra organismului, fiind două dintre sporturile care contribuie cel mai mult la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Am luat în considerare la propunerea acestui proiect și faptul că toții copiii sub 10 ani vin însoțiți de către părinți care sunt obligați să plătească contravaloarea biletului, vârsta celor mici însemnând că trebuie să fie în permanență sub supraveghere”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan, inițiatorul acestui proiect de hotărâre.

Dacă va trece de votul consilierilor locali, proiectul va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2019.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.