Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Viceprimarul Daniel Cîrjan: Noi locuri de joacă pentru copii

Investițiile aprobate de Consiliul local continuă în municipiul Drobeta Turnu Severin, inclusiv în ceea ce priveste noi loc de joacă pentru copii.

Astfel, un nou loc de joacă pentru copii se realizează în această perioadă în zona parcului Cildro de pe strada Topolniței, în locul vechiului loc de joacă degradat care prezenta pericol pentru cei mici.

”Sunt convins că această investiție va fi o bucurie atât pentru copii, dar și pentru părinții din această zonă foarte populată. S-au finalizat recent locurile de joacă din incinta școlii de la Schela de Sus, precum și din zona străzii Păcii, blocul XE3. Vor urma în curând alte locuri de joacă pentru copii în cartierele municipiului, în zona blocurilor de la Debarcader, la Gura Văii, parcul Tineretului, strada Privighetorilor bl.T1-T2, și altele. Chiar dacă în această perioadă copiii noștri nu pot folosi aceste locuri de joacă, ele vor fi pregătite pentru momentul când vom putea cu toții în curând să ne bucurăm de ceea ce oferă orașul nostru”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.