Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Viceprimarul din Orșova, obligat de primar să lucreze dintr-o grădiniță în paragină – Reacție dură din partea liderului Virgil Popescu

Situaţie halucinantă în Orşova unde viceprimarul  PNL Bogdan Duică a fost mutat într-un birou din afara primăriei în urma unei decizii luată de primarul Marius Stoica.

Cazul a ajuns subiect în presa națională, însă edilul susține că nu a făcut nimic greșit. În replică, președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu i-a transmis că acesta a dat dovadă de lipsă de caracter.

Gestul “copilaresc”, dar incalificabil al primarului din Orsova denota lipsa de caracter. Mutarea viceprimarului intr-un “birou” insalubru, dintr-o toana, a unui primar razbunator o calific ca fiind o actiune intolerabila. As dori sa ii transmit edilului ca Primaria nu este “mosia lui”, iar el nu este stapan. A primit votul cetatenilor sa administreze orasul, nu sa se razbune. Si ii reamintesc ca si viceprimarul Bogdan Duica a fost ales de orsoveni, deci are legitimitatea necesara sa le reprezinte interesele. Asa ca bataia de joc nu isi are locul! Sa va fie rusine pentru ceea ce ati facut! Sa luati urgent masuri pentru a repara aceasta greseala, care nu face cinste orasului al carui primar sunteti”, a transmis Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.