Skip to content
Administrație locală Recent Spot

Victorie în justiție cu Alfa Ground Solutions. Viceprimarul Daniel Cîrjan: „Primăria a avut dreptate în momentul în care s-a luat decizia de încetare a contractului”

 

Luni, 9 iulie a.c., Curtea de Apel Craiova a dat câștig de cauză Primăriei Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică în procesul cu SC Alfa Ground Solutions SRL, firma care ar fi trebuit să construiască noua centrală prin care să se furnizeze căldură severinenilor.

„Ca și coordonator al serviciului juridic din Primărie, câștigarea acestui proces dovedește că Primăria a avut dreptate în momentul în care s-a luat decizia de încetare a contractului prin nerealizarea investiției de către SC Alfa Ground Solutions SRL în termenul asumat”, spune Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Astfel, Curtea de Apel obligă firma Alfa Ground Solutions să plătească municipalității suma de 19 milioane de lei drept despăgubiri pentru energia termică achiziționată anul trecut.

„Această decizie definitivă a instanței de judecată îmi confirmă că am avut dreptate în momentul în care am spus, chiar de la încheierea contractului din anul 2015, că această firma își bate joc de severineni, fapt ce a fost demonstrat în ultimii ani”, mai spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.