Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

VIDEO Asistentă la Spitalul din Turnu Severin filmată când ţipă la o pacientă: „Vrei să te omor eu?“

 

O asistentă medicală de la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe Mehedinţi a fost surprinsă miercuri, 17 iulie a.c., în timp ce ţipa la o pacientă, care acuza dureri mari.

Aceasta nu se lasă înduplecată nici de rugăminţile tinerei aflate pe patul de spital, nici de mama ei, care o roagă să îi facă ceva pentru a-i calma durerile, ci, dimpotrivă, o ameninţă pe femeia care filmează că o dă afară din spital.

SCENE DE GROAZA IN SPITAL : " VREI SA TE OMOR EU?"'

SCENE DE GROAZĂ ÎN SPITAL! CU O ZI ÎNAINTEA SOSIRII LA SEVERIN A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII :SCENE SOCANTE in SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN :"VREI SĂ TE OMOR EU?"Scenele au fost filmate în data de 17.07.2019, iar astăzi 18.07.2019, la Drobeta Turnu Severin sosește premierul Viorica Dăncilă însoțită și de Ministrul Sănătății pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți:BINE AȚI VENIT!

Publicată de Ziarul Din Mehedinti pe Miercuri, 17 iulie 2019

Asistentă: „O să vă rog să părăsiţi spitalul, până nu chem gardienii. Agitaţi bolnavii. V-am zis să tăceţi”.

Apoi, asistenta merge spre patul de spital, unde pacienta plânge de durere:

”Dacă nu te potoleşti, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-ţi fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”.

Imaginile surprinse au fost publicate pe pagina de Facebook a Ziarului Din Mehedinţi.
Două paciente internate în același salon cu fata de 16 ani și martore la incidentul petrecut în spitalul din Turnu Severin în noaptea de 17 iulie au cu totul altă variantă față de ceea ce se observă în imaginile postate pe Facebook.

Femeile spun că nu i se poate reproșa absolut nimic asistentei medicale, care susțin acestea, a fost provocată în acest caz.

„Toată ziua fata a stat cu telefonul în mână. Seara din somn am auzit-o că se văita. Mama sa nu știu ce tot îi făcea pe acolo, că la un moment dat s-a enervat și a devenit agitată și țipa. A venit doamna asistentă care era de serviciu i-a făcut o injecție, dar și mai tare plângea. Nu știu ce i-a zis mama fetei acolo la cabinet, doamna asistenta a venit din nou și i-a zis că i-a făcut injecție, dar ea și mai tare urla. Căuta să-i explice, dar fata și mai tare țipa. Apoi a început și mamă-sa să țipe pe hol că moare fata și apoi a doua zi fata s-a plimbat toată ziua la pădure”, spune Elena Braneci, de 68 de ani, internată într-un salon din secția chirurgie a Spitalului Județean de Urgențe din Turnu Severin.

Janeta Vlădulescu de 72 de ani, o altă pacientă din același salon, spune că pacienta i-a vorbit urât asistentei medicale, că a amenințat-o că o bate și că toată supărarea ar fi plecat de la faptul că nu a venit o doctoriță la patul acesteia:

„A făcut gălăgie, s-a sculat mamă-sa, s-a dus după asistentă, că o doare burta și picioarele. I-a făcut o injecție, apoi cred că a durat tot scandalul o oră. Era nervoasă că nu i-a venit doctorița ei. Doamna asistentă nu s-a purtat urât, i-a explicat că își face datoria”.
Și reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe din Turnu Severin explică că asistenta medicală nu mai putea să-i dea la acea oră un alt calmant fiindcă deja i se administraseră doze mari de calmant. Incidentul a avut loc pe acest fond de nervozitate, dar comisia de etică va stabili în urma anchetei care a demarat la nivelul spitalului în ce măsură se face vinovată asistenta medicală.

„Conducerea Spitalului Județean a demarat o anchetă, iar comisia de etică va analiza, va stabili gradul de vinovăție ori de nevinovăție și va lua măsurile care se cuvin. Adevărul este undeva la mijloc în sensul că aparținătorii au fost extrem de conflictuali din momentul internării până când s-a petrecut incidentul respectiv. Evident, era noapte, erau dureri și sigur că lumea întotdeauna este agitată și speriată în aceste situații”, spune medicul Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Adolescenta de 16 ani care a fost filmată de mama sa în timp ce țipă la ea o asistentă medicală a fost externată vineri la prânz din Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Ea a fost internată în data de 16 iulie suspectă de apendicită, dar ulterior s-a stabilit că avea o durere la șoldul drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.