Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

VIDEO – EXCLUSIV: Cine sunt protestatarii de la Drobeta Turnu Severin!!!

Febra protestului a cuprins luni, 29 martie, și municipiul Drobeta Turnu Severin, nefiind unul avizat legal, potrivit legii. Cei care au ieșit în stradă au scandat pe străzi: ”Ieșiți din casă dacă vă pasă!”, ”Nu stați la vagoane/ Că muriți de foame!”, ”Libertate!”.

Dar cine sunt cei care par atât de ”afectați” de noile restricții? A fost un protest ad-hoc? Nici vorbă de așa ceva.

Pe lângă personajul de la Noua Dreaptă, devenit deja un obișnuit al acestor manifestări,  care pare a fi coordonatorul acțiunilor, în spatele acestui protest stau câteva personaje politice locale de la PSD, care ”controlează” cartierele mărginașe ale municipiului Drobeta Turnu Severin, precum Schela Cladovei și Gura Văii.

Așa se face că o mare parte din așa zișii protestatari sunt din aceste zone (blocurile sociale din Gura Văii și Turnu Severin), care pentru câțiva bănuți sunt dispuși să facă absolut orice. De altfel, preocupările curente ale acestora sunt de regulă din afara legii, precum bișnița, contrabanda cu țigări, taximetria la negru.

Foarte grav este însă faptul că la acest protest au fost aduși și copii de la școala scoala nr. 1 Dimitrie Grecescu  din Turnu Severin, școală unde director este Alin Rapcea, consilier local PSD și ”locotenent” al deputatului PSD, Cornel Folescu.

Acești copii nu au primit o lecție despre ce înseamnă un comportament civic normal, ci din păcate au fost angrenați într-un bâlci ieftin, concertat politic.

ORA 16

Organizatorul protestului anunță că manifestațiile vor avea loc zilnic, începând cu ora 17, însă, nu va mai participa cât timp vor fi persoane violente în grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.