Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

VIDEO Primar PSD de Mehedinți: „Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi“

 

Seniorii cu peste 50 de ani de căsnicie din comuna Prunişor, judeţul Mehedinţi, au fost invitaţi zilele trecute la o petrecere cu masă şi lăutari, organizată de primăria localităţii.

Cu o mână le-a dat, cu cealaltă primarul de la Prunişor, Nandi Covlea, le-a cerut bătrânilor voturile.

„Ne-am gândit să şi premiem familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie, lucru foarte important şi exemplu de urmat. Ce mai avem noi de făcut ca să fim acolo unde trebuie? Să băgăm gazele în comuna Prunişor. Nu v-am minţit niciodată cu nimic! Vom avea gaze şi atunci putem spune că avem de toate. Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastră ştiţi acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea locuitorilor din Prunişor de vârsta a treia, înainte să le dea plăpumile.

Cine este primarul de la Prunişor

Nandi Covlea este la al patrulea mandat de primar şi ocupă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Mehedinţi, fiind considerat unul din primarii de bază, cu state vechi în PSD Mehedinţi.

Înainte de 1989, Nandi Covlea a lucrat ca ospătar la restaurantul “Marinarul” din Drobeta Turnu Severin. După 1990, Covlea a avut succes în afaceri ridicând un restaurant chiar în apropierea amplasamentului fostului restaurant “Marinarul” din Portul Turnu Severin. Restaurantul “Perla Dunării” l-a vândut apoi Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin pentru o sumă uriaşă, fiind considerată la vremea respectivă o afacere imobiliară de succes. Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin şi-a amenajat în acest imobil sediul, recompartimentând încăperile.
Cu banii obţinuţi din această tranzacţie, Covlea şi-a ridicat un motel pe Dealul Balota.

În 2004 a obţinut primul mandat de primar din partea PSD-ului la Prunişor şi de atunci nimeni nu a mai putut să-l ridice din această funcţie. Prosperitatea primarului pesedist s-a datorat în principal firmei de construcţii LORI COM, SRL, administrată de soţia sa, Elena Covlea, care de-a lungul anilor a derulat mai multe contracte pe bani publici, multe din ele cu alte primării din judeţ, conduse tot de primari PSD.

La referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din vara anului 2012, Nandi Covlea a fost protagonistul unui mare scandal după ce sub ochi membrilor din comisia de votare acesta a băgat în urna de vot 25 de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.