Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

VIDEO – SCANDAL: Gâdea a dat afară din emisiune un liberal! Cum va reacționa PNL?

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a fost dat afară din platou de către moderatorul Mihai Gâdea în urma unui dialog pe tema referendumului, justiției. Cei de la PNL au anunțat că au de gând să boicoteze emisiunea până când jurnalistul le va cere scuze.

”Afară! Vreți să vă dau afară cu paza?! Afară!! Nu auziți?!? Afară!”, au fost mesajele pe care i le-a adresat Gâdea lui Dancă.

#RomâniaFărăPSD

↗️ Joi seara, în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, colegul nostru Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, a fost dat afară din platou de către “moderatorul” Mihai Gâdea, pentru că a spus adevărul, un adevăr care nu a fost pe placul celorlalţi invitaţi din platou. ↗️ Ionel Dancă: ”Românii trebuie să știe adevărul, nu trebuie să se mai lase manipulați! ↗️ Haideți să scăpăm țara de infractorii care ne guvernează, ieșiți la vot pe 26 mai pentru a apăra #România de cei care vor să ne scoată din #Europa, votați la referendum pentru dreptate și adevăr. ↗️ Angajamentul nostru european este pentru o justiție independentă și o guvernare în beneficiul tuturor românilor. #RomâniaFărăPSD

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 29 martie 2019

Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de un reprezentant al PNL și, de fapt, față de toți membrii și simpatizanții PNL. În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Național Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politețe, de fairplay, de bun-simț, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

Totodată, PNL a anunțat că va Consiliul Național al Audiovizualului.

Este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm. Deci, Partidul Național Liberal probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere. Hai să fim cinstiți, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanți numai din respect față de cetățenii români nu din respect față de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toți atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situații dintre cele mai neplăcute și care se comportă ca un pluton de execuție și nu ca un for de dezbatere. Și așa am acceptat să ne ducem acolo din repect față de cetățenii români care se uită la Antena 3 ca să vadă și adevărul nostru, dar ceea ce s-a întâmplat ieri a depășit orice limită și nu putem să trecem peste așa ceva”, a mai declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.