Skip to content
Ediția de astăzi

Viorica Dăncilă i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de miniștri interimari

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne și Nicolae Hurduc la Educație. În acest moment, Daniel Suciu este vicepremier, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Gabriel Leș este ministrul Apărării Naționale, iar Nicolae Hurduc este ministrul Cercetării.

De asemenea, Niculae Bădălău, actual ministru al Economiei este propus interimar la Energie, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici este propunerea de interimar pentru postul de vicepremier, Ioan Deneș, în prezent ministru al Apelor și Pădurilor, este propus interimar la Ministerul Mediului, iar ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, este de asemenea, propus pentru un post de vicepremier pentru implementarea Parteneriatelor Strategice, potrivit PSNews.ro

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a lansat un nou atac la adresa șefului statului căuia i-a cerut să îi spună când va numi miniștri propuși de PSD.

Prin refuzul de a aplica decizia CCR și a numi un ministru interimar la Educație, Klaus Iohannis periclitează o generație întreagă de tineri medici care nu vor putea susține la timp examenul de rezidențiat fără un ordin de ministru.

Președintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici și servicii medicale de calitate și blochează cu bună știință accesul a mii de tineri absolvenți la sistemul medical.

Domnule Klaus Iohannis, când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.