Skip to content
Ediția de astăzi

Viorica Dăncilă: Nu am avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere

Fostul premier Viorica Dăncilă a replicat la dezvăluirile făcute din închisoare de Liviu Dragnea şi susţine că nu a avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere.

Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie! Şi nu am avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce ştiam sigur că e rău pentru ţară, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Ea a susţinut că au existat presiuni din partea lui Liviu Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii. ”Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri şi-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înţeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ţinut să onorez funcţia şi să-mi fac datoria faţă de români”, a adăugat Dăncilă.
Fostul lider PSD Liviu Dragnea afirmă că Viorica Dăncilă este cea care a deschis discuţia despre emiterea unei ordonanţe privind amnistia, el subliniindu-i că nu i-a cerut niciodată aşa ceva şi că nu a pus o astfel de condiţie şi că nu mai vrea să discute pe această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.