Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Viorica Dăncilă se teme să nu aibă soarta lui Ponta după Colectiv. Premierul le-a reproșat colegilor în CEx că nu apără Guvernul

În şedinţa CEx, de luni, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, le-a reproşat liderilor că nu „au apărat Guvernul” şi că au lăsat-o să comunice singură pe subiectul crimelor de la Caracal. Premierul le-a spus colegilor din CEx că se teme de un nou 10 august şi că s-ar dori un protest ca cel de după tragedia de la Colectiv, conform unor surse participante la discuţii.

A fost un pic stranie şedinţa. A început certându-ne pe toţi că nu apărem în presă să facem declaraţii. Ne tot spunea premierul că vedeţi că se pregăteşte un nou 10 august, că se continuă presiunea şi se doreşte un nou Colectiv, în sensul consecinţelor de la Colectiv. A mai spus despre USR că vedeţi declaraţiile lui Dan Barna şi le-a cerut să comenteze ce a zis Barna fiindcă a spus prostii. Era ca un reproş sistematic”, au afirmat sursele social-democrate, pentru Mediafax citate de PSNews.ro

De asemenea, Dăncilă a fost nemulţumită de comunicarea preşedintelui Comisie de Apărare din Camera Deputaţilor, Dorel Căprar, care i-a audiat marţi pe reprezentanţii STS. Principala nemulţumire a fost din nou legată de comunicarea mai bună a celor din opoziţie. Lui Căprar, colegii i-au reproşat că a convocat Comisia de Apărare şi că „a ieşti bine STS” după audieri.

Liderul PSD Neamţ Ionel Arsene a luat cuvântul şi ar fi spus „am fi vrut să intervenit dat aţi spus să nu politizăm cazul”.

Dăncilă a părut deranjată de afirmaţie, însă „la finalul intervenţiilor a spus «eu am zis acolo, dar nu era pentru voi, era pentru Barna şi pentru opoziţie. Nu am ştiut că sunteţi aşa disciplinaţi»”, au precizat sursele PSD.

Un alt social-democrat ar fi zis, la şedinţă, că totul era orchestrat de servicii de informaţii pentru a distruge PSD, însă Dăncilă l-ar fi contrazis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.