Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Viorica Dăncilă și-a depus candidatura la BEC! Câți români au semnat pentru candidatul PSD!

Foto: Euractiv

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă și-a depus joi, 19 septembrie, semnăturile care au fost strânse, pentru a putea intra în cursa pentru prezidențiale.

Președinta PSD a depus la Biroul Electoral Central 1.486.000 de semnături. Viorica Dăncilă a fost însoțită de liderii social democrați. La ieșire a făcut o serie de declarații.

Le mulțumesc celor peste un milion de români care au semnat, care își doresc un altfel de președinte, care să iubească România și pe români. E nevoie de echilibru în această țară, de un președinte activ, care să fie în mijlocul oamenilor, să respecte Constituția, să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul, cu Parlamentul, care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, ca niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, ca niciunei mame să nu îi fie teamă ca îi va tăia salariul sau alocația copiilor. Familiilor să nu le fie teamă că Guvernul o să ia măsuri de austeritate. Eu iubesc oamenii, îmi place să stau între oameni”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.