Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Virgil Popescu, anunță: Severinenii nu vor avea probleme cu încălzirea în această iarnă

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu anunță că a fost aprobată Ordonanța de Urgență prin care se asigură păcura necesară încălzirii severinenilor.
Severinenii nu vor avea probleme cu încălzirea în această iarnă! Alături de colegii din Guvern am adoptat aseară ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ prin care se asigură păcura necesară pentru încălzire.S-a aprobat scoaterea din stocurile disponibile păstrate în rezervele de stat, cu titlu de împrumut, a cantității de 26.000 tone de păcură, necesare asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populaţiei, care va fi predată Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică până la data de 31 martie 2021, a anunțat ministrul mehedințean.
Guvernul a anunțat că a fost adoptată ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea și completarea art.1 din Ordonanţa de urgență a Guvernului nr. 5/2019 privind aprobarea scoaterii din rezerva de stat, sub formă de împrumut, a unei cantităţi de păcură necesare asigurării, pe perioada de iarnă, a agentului termic pentru încălzirea populaţiei din municipiul Drobeta- Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.