Skip to content
Administrație locală Recent

Virgil Popescu, atac dur la adresa lui Aladin Georgescu: Vrei să îi ucizi pe mehedințeni?!?

Ministrul mehedințean Virgil Popescu îl atacă în termeni duri pe Aladin Georgescu, după ce acesta l-a numit în funcția de manager pe Cătălin Tutilescu, cel care conduce Garda de Mediu a județului Mehedinți. Asta în condițiile în care doctorul Victor Maliborschi este numit manager, prin ordin al Ministrului Sănătății.

Aladine, chiar îți bați joc de mehedințeni!?! Vrei să îi ucizi?!? Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu nu e prieten cu legea! Crede din nou că Spitalul Județean este terenul lui de joacă, deși suntem în plină criză epidemiologică! Nu pune sănătatea mehedințenilor pe primul loc, ci se gândește doar la interesele lui electorale! Și totodată nu pot să nu mă întreb: de unde să știe cineva care conduce Garda de Mediu cum să fie managerul spitalului, mai ales acum în perioadă de criză sanitară?!? Aladine, chiar îți bați joc așa, pe față, de toată lumea?!? Încalci cu bună știință un ordin dat de ministrul Sănătății prin care l-a numit manager pe dr. Victor Maliborschi, pe perioada stării de alertă?!?”, transmite președintele PNL Mehedinți.

Virgil Popescu a transmis că va solicita ministrului Sănătății să pună lucrurile la punct.

Prin această numirea controversată președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu sfidează din nou legea și pune, la propriu, în pericol viețile mehedințenilor! Lucrurile nu vor rămâne așa! Voi solicita ministrului Sănătății implicare pentru a pune lucrurile la punct întrucât acțiunile președintelui CJ Mehedinți pun în pericol sănătatea mehedințenilor și situația nu poate rămâne așa. Dacă va fi cazul voi pune acest subiect pe masa Guvernului, pentru că lucrurile au mers prea departe. Oare ce lucru trebuie protejat, cu disperare, la Spitalul Județean?”, a mai precizat ministrul mehedințean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.