Skip to content
Ediția de astăzi

Virgil Popescu: Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, luni, că bugetul pe 2021 ”reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD”. Ministrul afirmă că doar prin investiţii publice se poate creşte economia şi veniturile de la buget, strategia PSD de redistribuire a sărăciei fiind falimentară.

Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD. Acest buget este un buget al investiţiilor. Bugetul reflectă viziunea de centru-dreapta a Guvernului condus de PNL: doar prin investiţii publice putem creşte economia, atrage noi investitori, dezvolta noi afaceri private, crea noi locuri de muncă mai bine plătite şi creşte astfel şi veniturile de la buget care ne pot permite cheltuieli mai mari de pensii sau cheltuieli sociale”, a scris, luni, pe Facebook, Virgil Popescu.

Ministrul afirmă că ”formula PSD de redistribuire a sărăciei s-a dovedit falimentară”.

Alocăm pentru investiţii sume-record în valoare de 61,4 miliarde de lei, 5,5% în PIB. În 2021, Guvernul condus de PNL investeşte cu peste 8 miliarde lei mai mult decât în 2020, asta după ce în 2020 Guvernul PNL investise deja cu 9,5 miliarde lei (+20%) în plus faţă de bugetul PSD pentru 2019”, a mai transmis ministrul Energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.