Skip to content
Administrație locală Recent

Virgil Popescu, către Aladin Georgescu: Mehedințenii nu vor uita cinismul dumnevoastră și cum ați încercat să luați bani de la copii, bătrâni

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îl atacă, din nou, în termeni duri pe președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, după ce, cel din urmă, a dat vina pe Guvernul PNL că nu a dat bani pentru cheltuielile cu DGSAPC.

Liderul liberal îi transmite că PNL a avut dreptate având în vedere că nu a respectat legea atunci când a adoptat bugetul județului cu zero lei alocați pentru funcționarea direcției pentru Protecția Copilului.

Demagogia președintelui Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu depășește nivelul acceptabil, chiar și pentru cei care ar putea folosi scuza că urmează o perioadă de campanie electorală. După ce a lăsat fără bani peste 1.700 de persoane, angajați și persoane vulnerabile, nu a respectat legea, a încercat să facă tot felul de scheme, a ajuns la concluzia că PNL are dreptate: bugetul adoptat nu a fost unul legal!!! Cu toate acestea, continuă să politizeze subiectul și să dea vina pe Guvernul Orban, deși în chestiunea bugetului pe anul 2020 al județului Mehedinți a fost vorba doar de propria lui incompetență și de obsesia de a face politică, deși trebuia să facă administrație. Domnule Aladin Georgescu, mehedințenii nu vor uita cinismul dumnevoastră și cum ați încercat să luați bani de la copii, bătrâni și alte categorii de persoane vulnerabile. În aceste zile grele pentru județ și pentru țară vă cer să lăsați politica deoparte și să vă faceți treaba pentru care ați fost ales, să reprezentanți interesele mehedințenilor”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.

Problema bugetului județului Mehedinți pe anul 2020 a fost rezolvată, în sfârșit. Totul a pornit după ce în luna februarie președintele CJ și majoritatea consilierilor social democrați au adoptat un buget în care nu prevăzuseră bani pentru plata salariilor angajaților DGSAPC și a persoanelor vulnerabile din județ. Prefectul a atacat în contencios proiectul de buget, pentru a verifica legalitatea, drept urmare totul a fost blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.