Skip to content
Administrație locală

Virgil Popescu: Cooperare între Romgaz și Mehedinți Gaz pentru a rezolva și problema încălzirii de la Severin

Ministrul Economiei Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu a anunțat vineri, 11 septembrie, că prin intermediul unui memorandum Mehedinți Gaz va coopera cu Romgaz, una dintre cele mai mari companii de petrol și gaze din România, pentru a finaliza extinderea rețelei de gaz în Severin și pentru extinderea proiectului centralelor de cartier.

Tot astăzi aici marcăm un alt moment important. Vom avea o altă cooperare între Romgaz și Mehedinți Gaz pentru a rezolva și problema încălzirii de la Severin, prin extinderea rețelei de gaze și a centralelor de cartier. Problema trena de prea mult timp pentru că a fost lăsat de doi primari ai Severinului care nu au făcut nimic și acum candidează din nou, fiecare din partea altui partid. Rețeaua de gaze va fi extinsă în municipiul Severin și problema încălzirii va fi rezolvată prin centralele de cartier. Cei care vor vrea să își pună centrale de apartament o pot face, iar ceilalți vor putea opta pentru centralele de cartier. Proiectul pilot din cartierul Aluniș s-a dovedit a fi unul de succes, iar prețul plătit de cei de acolo este la jumătate comparat cu cei care plătesc încălzirea ce se face cu păcură”, a declarat ministrul mehedințean.

Premierul Ludovic Orban se află astăzi, 11 septembrie, în vizită în județul Mehedinți, împreună cu ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.