Skip to content
Recent Spot

Virgil Popescu, după adoptarea proiectului de modificare a Codului de procedură penală: Și-au votat un cod pentru ei

 

Deputatul PNL Virgil Popescu critică modificările aduse Codului de procedură penală, dar şi modul în care au fost adoptate aceste modificări, într-o dezbatere de câteva ore în Parlament:

„Sunt la primul mandat de parlamentar, dar ce se întâmplă în ultimele luni în Parlament vă spun sincer că nu credeam că se poate întâmpla. Astăzi, ne-am trezit că cei de la PSD&ALDE s-au ambiționat să facă sesiune de vot final pe Codul de Procedură Penală. Poate credeți că i-a apucat cheful de muncă. Nicidecum. Sunt proiecte de legi foarte importante care zac, pline de praf, prin sertare ți nu ajung să fie puse pe ordinea de zi, pentru a fi votate. Dar când este în interesul lor, nu mai contează nimic. Nici argumentele colegilor mei, de fapt pentru ei nu a contat niciun argument!”

Deputatul a anunţat că PNL va contesta proiectul de modificare a Codului de procedură penală la Curtea Constituţională (CCR).

„Și-au votat un cod pentru ei. Era nevoie de o dezbatere serioasă, nu de un vot pe repede înainte. PNL va ataca la CCR acest cod de procedură penală”, a mai spus parlamentarul mehedințean.

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedură penală a fost votat, luni seară, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, după mai multe ore de dezbateri. Proiectul a fost adoptat cu 175 de voturi “pentru”, 78 ”împotrivă” şi o abţinere.

1 comentariu la “Virgil Popescu, după adoptarea proiectului de modificare a Codului de procedură penală: Și-au votat un cod pentru ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.