Skip to content
Recent

Virgil Popescu: Guvernarea PSD&ALDE, în domeniul energiei, nu face decât să ne arunce în brațele rușilor!

Vicepreședintele Comisiei pentru Servicii și Industrii de la Camera Deputaților Virgil Popescu critică dur Guvernul PSD&ALDE, pe care îl acuză că prin măsurile introduse prin OUG 114 distruge sistemul energetic național. Drept urmare deputatul liberal de Mehedinți crede că această ordonanță de urgență ar trebui abrogată.

OUG 114 trebuie respinsă în Parlament!! Guvernarea PSD&ALDE în domeniul energiei nu face decât să ne arunce în brațele rușilor! Au pus în pericol investițiile din România! Guvernarea PSD&ALDE vrea să ne îndepărteze de UE, să ne scoată din UE! PNL se va bate să blocheze OUG 114! În urma dezbaterii cu tema „Starea Sistemului Energetic Național” la care au participat reprezentanți ai asociațiilor patronale de profil și alți experți în domeniu s-au desprins o serie de concluzii importante: din cauza OUG 114 NIMENI NU ARE DE CÂȘTIGAT! Nici măcar statul! Nici cetățenii! OUG 114 trebuie abrogată! Am avertizat din nou asupra pericolelor pe care le-a adus OUG 114! PNL nu va tolera așa ceva! Vom căuta toate metodele legale ca să blocăm această ordonanță”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Declarații de presă – Starea Sistemului Energetic Național

OUG 114 trebuie respinsă în Parlament!! Guvernarea PSD&ALDE în domeniul energiei nu face decât să ne arunce în brațele rușilor! Au pus în pericol investițiile din România! Guvernarea PSD&ALDE vrea să ne îndepărteze de UE, să ne scoată din UE! PNL se va bate să blocheze OUG 114!În urma dezbaterii cu tema „Starea Sistemului Energetic Național” la care au participat reprezentanți ai asociațiilor patronale de profil și alți experți în domeniu s-au desprins o serie de concluzii importante: din cauza OUG 114 NIMENI NU ARE DE CÂȘTIGAT! Nici măcar statul! Nici cetățenii! OUG 114 trebuie abrogată! Am avertizat din nou asupra pericolelor pe care le-a adus OUG 114! PNL nu va tolera așa ceva! Vom căuta toate metodele legale ca să blocăm această ordonanță!

Publicată de Virgil Popescu pe Marţi, 29 ianuarie 2019

Partidul Național Liberal a organizat marți, 29 ianuarie, de la ora 14.00, dezbaterea cu tema „Starea Sistemului Energetic Național”, urmare a efectelor produse de OUG 114/2018.

La eveniment au participat reprezentanți ai asociațiilor patronale de profil și alți experți în domeniu.  Reprezetanții ROPEPCA, care reprezintă 15 companii de petrol și gaz onshore, au precizat că prin măsurile OUG 114 se vulnerabilizează sistemul energetic al României. Mai mult chiar, cei 46.000 de angajați pe care îi reprezintă sunt nesiguri cu privire la locurile lor de muncă având în vedere că companiile din care fac parte, din cauza acestor măsuri adoptate pe nepusă masă, nu mai pot face un plan clar de investiții.

Fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu a atras atenția că OUG 114 încalcă mai multe prevederi europene și cel mai grav este că nimeni nu are de câștigat, ci doar de pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.