Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Virgil Popescu – PNL: Voi solicita înființarea unei comisii parlamentare care să cerceteze abuzurile comise pentru mitingul PSD

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu a declarat vineri, 8 iunie, că va solicita înființarea unei comisii parlamentare care să ancheteze abuzurile sesizate în toată țara în contextul organizării de cei de la PSD a unui miting împotriva abuzurilor.

Mi se pare un miting absurd. Mi se pare absurd ca un partid aflat la guvernare, care are aproape toate instituțiile statului să facă un miting contra abuzurilor, comițând abuzuri. Și în județul Mehedinți au fost făcute sesizări. Nu este normal ca la Vânju Mare consilierii PSD să fie obligați să aducă fiecare câte 9 oameni la miting și să le dea 100 de lei. Este anormal din punct de vedere legal. Este revoltător că angajații spitalului Județean Mehedinți să fie obligați să meargă la miting”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Virgil Popescu a mai anunțat că la ședința de săptămâna viitoare a Comisiei pentru industrii şi servicii va prezenta situația celor de la mina Husnicioara, care sunt forțați să participe la mitingul organizat de PSD.

Cei de la mina Husnicioara sunt forțați să se ducă la miting. Voi prezenta această situația la ședința comisiei din care fac parte. Nu putem sta cu mâinile în sân. Voi solicita înființarea unei comisii de anchetă parlamentară care să cerceteze abuzurile comise cu organizarea acestui miting. Am mai auzit că cei care au companii de transport au fost amenințați că își vor pierde traseele dacă nu se duc la miting. Și dacă este așa cei care fac asta vor răspunde”, a mai completat deputatul PNL.

Social-democraţii şi partenerii lor din ALDE şi-au propus ca sâmbătă, 9 iunie, de la ora 20.00, sute de mii de oameni aduşi din toate colţurile ţării, să protesteze faţă de măsurile luate de aşa-zisele „instituţii de forţă“, acestora imputându-se „abuzuri“ făcute prin dosare considerate politice sau prin supraveghearea ilegală a politicienilor de către servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.