Skip to content
Administrație locală Recent

Virgil Popescu: Prin activitatea din Parlament în 2018 am reușit să ajutăm primăriile

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a vorbit despre realizările Opoziției și a menționat că la nivel parlamentar liberalii au reușit să îi oprească pe cei de la PSD să măcelărească legile justiției.

La nivel parlamentar nu au reușit să măcelărească legile justiției, pentru că am reușit să ne opunem, 80% din atacurile la CCR, pe care le-au făcut PNL și USR, au fost admise. Totodată, pe parcursul activității parlamentare am reușit, la comisii, să modificăm ordonanțele proaste trimise de la Guvern și mai ales să dăm o mână de ajutor primăriilor, prin modificarea legilor gazelor. Totodată, în domeniul economiei ce s-a modificat în bine 70 – 80% sunt propunerile PNL. Am ajuns la un consens cu cei de la PSD ca să trecem aceste modificări și să îmbunătățim legile”, a declarat liderul liberal în cadrul unui interviu acordat colegilor de la Tele2 Drobeta.

Totodată, președintele PNL Mehedinți a criticat o serie de decizii luate de guvernul PSD care au dus la majorarea prețurilor la servicii și alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.