Skip to content
Ediția de astăzi VIDEO

Virgil Popescu, propunerea liberalilor pentru Ministerul Energiei? Ce spune președintele PNL Mehedinți

Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți, invitat în studioul Puterea Știrilor, la PS News, a comentat zvonurile potrivit cărora acesta s-ar regăsi printre propunerile luate în calcul pentru Ministerul Energiei în Guvernul Ludovic Orban.

Virgil Popescu, propunerea PNL pentru Ministerul Energiei?

„Vă spun sincer că în interiorul Partidului Național Liberal nu s-a discutat o listă cu posibilii miniștri. Nu am avut această discuție. S-a așteptat nominalizarea premierului, apoi sunt convins că în interiorul partidului se va purta o discuție cu privire la structura cabinetului și numele care vor putea fi propuse pentru diversele structuri ministeriale care vor face parte din Cabinetul Ludovic Orban.

Nici cu mine nu a discutat nimeni. Am văzut și eu în presă că sunt vehiculat pentru mai multe ministere. Nu am avut cu nimeni nicio discuție cu privire la această nominalizare”, a declarat Virgil Popescu la Puterea Știrilor.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, numele noului prim-ministru. Acesta este Ludovic Orban, președintele PNL. Anunțul a fost făcut în urma unei noi runde de consultări cu șefii partidelor de opoziție.

„PNL a fost singurul partid care a venit la consultări și a spus că sunt dispuși să-și asume guvernarea în această perioadă de tranziție. Guvernul va avea un mandat scurt, până la alegerile parlamentare. Personal cred că alegerile anticipate sunt o soluție foarte bună, dar nu cu guvernul Dăncilă interimar”, a spus Klaus Iohannis.

DETALII AICI: E oficial! Ludovic Orban, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze noul Guvern

Orban are, conform Constituției, o perioadă de 10 zile în care să decidă componența Guvernului, și să convingă partidele parlamentare să voteze învestirea Cabinetului. PNL are nevoie de 233 de voturi pentru a-ți pune în funcție Executivul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.