Skip to content
Focus

Virgil Popescu: Va fi bine! Împreună mergem mai departe

Ministrul mehedințean Virgil Popescu a postat un mesaj după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată prin care a transmis că cei de la PSD se opun modernizării României.

Vă mulțumesc! Sunt mândru că am făcut și fac parte din Guvernul PNL, iar gestul politic de astăzi nu face decât să arate că avem o majoritate parlamentară care face tot ce este posibil să pună frână modernizării României. Pentru noi vorbesc faptele și toate măsurile care au fost luate pentru dezvoltare. Guvernul PNL și-a riscat mandatul pentru a respecta voința majorității românilor care își doresc alegerea primarilor în două tururi. Cei care au votat moțiunea au demonstrat că NU sunt de acord cu majoritatea românilor. De aceea, pentru viitorul României este nevoie de o reașezare pe principii corecte, de alegeri, ca românii să îi aleagă pe parlamentarii care le vor reprezenta interesele. Va fi bine! Împreună mergem mai departe”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban a fost adoptată cu 261 de voturi pentru. Oficial, Guvernul Orban a fost demis, nu vom avea alegeri ale primarilor în două tururi, iar președintele Klaus Iohannis trebuie să înceapă din nou consultările pentru numirea unui nou Guvern.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.