Skip to content
Administrație locală

Virgil Popescu:Județul Mehedinți a devenit captiv în mâna baronilor PSD. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, această situație trebuie să înceteze

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat că pe 27 septembrie județul Mehedinți ar trebui să fie scos din mâna baronilor PSD.

Județul Mehedinți a devenit captiv în mâna baronilor PSD. Pe 27 septembrie, la alegerile locale, această situație trebuie să înceteze. La nivelul județului, PSD de comportă așa cum face și la nivel central: vrea să controleze totul doar dintr-un interes politic și în detrimentul oamenilor. Haideți să construim, alături de echipa PNL, Noul Mehedinți”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Totodată, Virgil Popescu a precizat că cei de la PSD nu au făcut nimic nici pentru municipiul Drobeta Turnu Severin.

După 30 de ani de dominație PSD, în Drobeta Turnu Severin nu avem încălzire, rețeaua de distribuție a gazelor naturale existentă acoperă doar 10% din municipiu, iar în restul județului Mehedinți nu există o asemenea rețea. PSD a avut la dispoziție 30 de ani și nu a făcut nimic. Vom câștiga primăriei Drobeta, vom câștiga președinția Consiliului Județean, vom câștiga și alte orașe pentru că mehedințenii s-au săturat să vadă cum alte județe se dezvoltă sub administrații liberale eficiente. În programul de investiții al Guvernului PNL sunt planificate investiții pentru Județul Mehedinți, dar și pentru alte județe. În calitate de ministru al Economiei nu fac nici un fel de discriminări între județe. Administrațiie locale au nevoie să fie ajutate să se dezvolte, iar Guvernul PNL este deschis pentru toate administrațiile, pentru că ne gândim la calitatea vieții oamenilor, nu la jocuri politice”, a mai declarat Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.