Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Vor primi căldură și asociațiile cu datorii din Drobeta Turnu Severin

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a hotărât miercuri, 6 noiembrie, să furnizeze agent termic către asociațiile de locatari cu datorii care în acest moment nu primesc căldură.

Primarul Marius Screciu s-a întâlnit miercuri cu administratorii celor 23 de asociații de proprietari cu datorii din municipiu și în urma discuțiilor purtate a a decis ca acestea să primească de astăzi căldură.

Administratorii au explicat că datornicii au fost dați în judecată și că în multe situații sumele restante se înregistrează la câteva persoane din bloc. Ori în această situație nu ar fi corect ca bun platnicii să fie afectați din pricina acestor locatari care nu înțeleg să-și achite datoriile.

”Am vrut să aflu la fiecare asociație în parte cu ce probleme se confruntă, să văd unde este rea voință și să știți că din punctul meu de vedere lucrurile pot fi rezolvate. Vreau să văd și din partea administratorilor și președinților de bloc că sprijină și ei cetățenii. A fost o discuție fructuoasă la finalul căreia o mare parte din asociațiile care au oprit în acest moment agentul termic de astăzi le vom da drumul la căldură”, a spus primarul Marius Screciu.

Municipalitatea a început furnizarea agentului termic în Drobeta Turnu Severin în cursul săptămânii trecute către asociațiile de bloc și instituțiile publice racordate la sistemul centralizat de căldură, mai puțin către datornici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.