Skip to content
Focus VIDEO

Weekend agitat în politica mehedințeană! De la vipere la schimb de replici acide între opozanții politici!

Apropierea campaniei electorale se pare că a provocat o mobilizare majoră în rândul politicienilor din Mehedinți. Încep să se ”ascută” replicile, iar ”lupta” s-a mutat în arena online. La vremuri noi, metode noi, însă politicienii cam tot cei pe care îi știm.

În mai multe grupuri de Facebook din Mehedinți au început să fie publicate o serie de fotografii în care protagoniști au fost prefectul Nicolae Drăghiea și deputata PSD Alina Teiș, cu aluzie la viața privată. Semn că vom avea parte de o campanie electorală agitată.

În replică, prefectul Drăghiea a avut o postare ”dură„.

Acesta este și raspunsul meu la ” muscaturile ” ordinare și nesimțite ale mizerabililor ” ideologi ” POPESTENI, fie ei de dreapta fie ” colaboraționiști ” de stânga. Șantajul lor nu mă sperie. Merg înainte pe calea adevărului și a luptei împotriva corupției și abuzurilor. Cu iubire în suflet față de dreptatea socială și de semenii noștri.  Apropo: dacă tot vă credeți puternici, în spatele conturilor false, măi Popestenilor, haideți la o luptă dreaptă, bărbătească. Lăsați femeile pentru ceea ce reprezintă ele! Chiar dacă sunt mai puternice decât voi”, a scris prefectul.

Un alt schimb de replici, virtual, a fost în acest weekend între deputata Alina Teiș și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu.

Lidera femeilor social democrate din Mehedinți îl acuză pe liderul liberal că a ”jignit-o” în cadrul unei conferințe de presă. Asta după ce Virgil Popescu a declarat public că este ”dezamăgit că Alina Teiș a votat împotriva severinenilor”, respectiv a votat împotriva amendamentului prin care urmau să se aloce bani de la bugetul de stat, 15 milioane lei, pentru plata agentului termic din Drobeta Turnu Severin.

În replică, președintele PNL Mehedinți îi transmite deputatei să nu ”moară de grija lui”.

Politica nu este pentru oricine, dar pe zi ce trece se poate constata că nu e cu siguranță pentru deputata Alina Teiș. Mi se pot reproșa poate multe altele, dar nu că aș fi misogin sau prost crescut. Așa că doamna deputat ar trebui să își vadă de declarațiile politice, pe care le susține cu sala goală, și să înceteze să mă atace – gratuit! Dar când nu ai realizări cu care să te prezinți în fața electoratului atunci îți rămâne atacul. Doamna Teiș nu “muriți” de grija mea! Mai bine le spuneți severinenilor de ce ați votat împotriva lor?!? P.S. dovada că vorbește singură

Politica nu este pentru oricine, dar pe zi ce trece se poate constata ca nu e cu siguranta pentru deputata Alina Teis. Mi se pot reprosa poate multe altele, dar nu ca as fi misogin sau prost crescut. Asa ca doamna deputat ar trebui sa isi vada de declaratiile politice, pe care le sustine cu sala goala, si sa inceteze sa ma atace – gratuit! Dar cand nu ai realizari cu care sa te prezinti in fata electoratului atunci iti ramane atacul. Doamna Teis nu “muriti” de grija mea! Mai bine le spuneti severinenilor de ce ati votat impotriva lor?!? P.S. dovada ca vorbeste singura 🙂

Publicată de Virgil Popescu pe Duminică, 24 februarie 2019

Alina Teiș nu i-a oferit un răspuns, în schimb este foarte preocupată să își posteze fotografii modificate în Photoshop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.