Skip to content
Ediția de astăzi

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită în avans la Pădurea Crihala

 

Zeci de copii, alături de părinți sau bunici au mers joi seară la Pădurea Crihala, la un eveniment organizat de liberalii severineni special pentru cei mici.

Au avut ocazia să-l cunoască pe Magician și alte personaje de poveste, dar și să participe la un atelier de păpuși. Micuții au fost invitați să pășească într-o lume a poveștilor și să se distreze la jocurile și concursurile pregătite special pentru ei. A fost amenajat și un stand pentru picturi pe față și au învățat despre arta șervețelului. S-a servit limonadă și înghețată.

“Astăzi liberalii severineni organizează mai multe evenimente dedicate Zilei Copilului. Putem spune că sărbătorim în avans Ziua de 1 Iunie. Orice eveniment care are darul, menirea de a aduce un strop de bucurie pe fețele copiilor este unul binevenit. În mijlocul nostru avem și copii de la Centrul Rezidențial pentru Copilul Separat de Părinți din zona Autogară, cărora, de asemenea, încercăm să le aducem un strop de bucurie, fiind copii care se află într-o situație mai deosebită”, a declarat Daniel Cîrjan, președintele PNL Drobeta Turnu Severin.

Distracția a continuat prin jocurile copilăriei desfășurate în pădure, jocuri cu mingea, dansuri ș.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.